Startul sărbătorilor de iarnă în municipiul Chișinău

https://new.chisinau.md/ro/startul-sarbatorilor-de-iarna-in-municipiul-chisinau-20292_240402.html

Pe 1 decembrie, în municipiul Chișinău au fost aprinse luminițele Pomului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale și a fost dat startul sărbătorilor de iarnă 2014-2015.

 Pe 1 decembrie, în municipiul Chișinău au fost aprinse luminițele Pomului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale și a fost dat startul sărbătorilor de iarnă 2014-2015.

În discursul său cu ocazia inaugurării sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, primarul general, Dorin Chirtoacă, s-a arătat mulțumit de faptul că în municipiul Chișinău, în ultimii 7 ani, cetățenii au înțeles ce-și dorește să realizeze administrația municipală, dovada fiind prezența bună la scrutinul de duminică și rezultatele alegerilor din 30 noiembrie. "Vreau ca în fiecare an să reușim să mai adăugăm unități de transport, trolebuze, autobuze, să construim drumuri și toate cele necesare pentru viața dumneavoastră; să amenajăm curți de bloc, locuri de joacă, ceea ce am făcut și până acuma, dar să continuăm lucrul acesta, pentru ca noi, Chișinăul, să reușim să aducem după noi toată republica".

Edilul-șef a ținut să mulțumească locuitorilor Capitalei pentru faptul că prin votul lor de duminică, în municipiu s-a reușit a se arăta direcția bună pentru Republica Moldova, cea europeană, "la fel cum este și acest eveniment din Piață, un eveniment sută la sută european, așa cum este tradiția la noi, europeană în sensul adevărat al cuvântului!"

 La propunerea lui Dorin Chirtoacă, aprinderea luminițelor de Crăciun a fost precedată de rostirea rugăciuni "Tatăl nostru" de către copiii de pe scenă și toți oamenii prezenți în centrul Chișinăului.  Evenimentul din PMAN a fost întregit de evoluarea vedetelor de muzică din Republica Moldova.


Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

02.12.2014

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md