Tabăra de odihnă pentru copii „Poienița Veselă”, aniversează 45 de activitate

https://new.chisinau.md/ro/tabara-de-odihna-pentru-copii-poienita-vesela-aniverseaza-45-20292_277330.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că tabăra de odihnă pentru copii „Poienița Veselă”, aflată în gestiunea municipalității marchează 45 ani de la fondare.

În context, Administrația Capitalei aduce mulțumiri colectivului taberei pentru eforturile continue de a oferi experiențe de neprețuit copiilor, dar și pentru contribuția semnificativă adusă la dezvoltarea personală și socială a acestora.

Cu acest prilej, pentru copiii şi pedagogii taberei de odihnă, a fost organizat un program cultural. La eveniment au participat reprezentanții municipalității, în frunte cu viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici.

„Pe durata activității, tabăra de odihnă „Poienița Veselă”, a devenit un loc magic unde copiii și-au creat amintiri de neuitat, și-au făcut prieteni noi și au descoperit bucuria de a petrece timpul liber într-un mod educativ și distractiv. Iar profesionalismul, dăruirea și pasiunea echipei au transformat această tabără într-un loc special pentru generații întregi de copii”, a menționat Angela Cutasevici.

Tabăra de odihnă pentru copii „Poienița Veselă”, din satul Dănceni, rn. Ialoveni, a fost fondată în anul 1979 și are o capacitate de 500 locuri.

10.08.2024

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md