Tabăra de odihnă pentru copii „ULMU” a rămas în proprietatea municipiului Chişinău

https://new.chisinau.md/ro/tabara-de-odihna-pentru-copii-ulmu-a-ramas-in-proprietatea-20292_238246.html

Curtea Supremă de Justiţie a dat câştig de cauză autorităţilor municipale într-un litigiu cu SA „Ulmu-Vin”, ce viza dreptul de proprietate asupra Taberei de copii „ULMU”, din localitatea Ulmu, raionul Ialoveni, proprietate a Consiliului municipal Chişinău şi gestionată de Direcţia educaţie, tineret şi sport a sectorului Buiucani.

Curtea Supremă de Justiţie a dat câştig de cauză autorităţilor municipale într-un litigiu cu SA „Ulmu-Vin”, ce viza dreptul de proprietate asupra Taberei de copii „ULMU”, din localitatea Ulmu, raionul Ialoveni, proprietate a Consiliului  municipal Chişinău şi gestionată de Direcţia educaţie, tineret şi sport a sectorului Buiucani.



În şedinţa de săptămâna trecută, completul de judecată al CSJ a admis recursul Primăriei Chişinău, a  casat decizia Curţii de Apel Economice şi a emis o nouă hotărâre prin care a recunoscut dreptul de proprietate asupra taberei de odihnă „ULMU” după Consiliul municipal Chişinău. Decizia instanţei supreme de justiţie este irevocabilă şi definitivă.



Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

21.09.2010

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md