Testarea tehnică a microbuzelor

https://new.chisinau.md/ro/testarea-tehnica-a-microbuzelor-20292_238086.html

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 20 – 28 aprilie 2010 se va desfăşura prima etapă de testare tehnică 2010 a autovehiculelor autorizate pentru transportul auto de călători pe rutele municipale de microbuz.

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 20 – 28 aprilie 2010 se va desfăşura prima etapă de testare tehnică 2010 a autovehiculelor autorizate pentru transportul auto de călători pe rutele municipale de microbuz. Măsura a fost stabilită printr-o dispoziţie a primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Testarea tehnică se va efectua în conformitate cu prevederile Regulilor de testare a autovehiculelor şi remorcilor acestora şi presupune verificarea stării tehnice a microbuzelor şi autobuzelor, aspectul estetic interior şi exterior, inclusiv echiparea acestora. Testarea se va desfăşura la staţiile de testare din municipiul Chişinău,  autorizate de Agenţia Transport Auto.

Potrivit dispoziţiei primarului general, vor fi anulate permisele de activitate ale unităţilor de transport care nu vor trece testarea tehnică în termenul stabilit de legislaţia în vigoare. La fel, unităţile de transport care în urma testării tehnice vor fi apreciate ca necorespunzătoare normelor tehnice şi cerinţelor stabilite vor fi lipsite de permise de activitate pe rute.

Lista staţiilor de testare tehnică din municipiul Chişinău la care se va petrece etapa I-a de testare tehnică 2010 .

Extras din Regulamentul transporturilor de călători şi bagaje, aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 854 din 28.07.2006.

19.04.2010

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md