Ziua lucrătorilor din domeniul financiar

https://new.chisinau.md/ro/ziua-lucratorilor-din-domeniul-financiar-20292_238221.html

Mesajul de felicitare al primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorilor din domeniul financiar”

Stimaţi lucrători din domeniul financiar,

Vă adresez, în numele Primăriei municipiului Chişinău, cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorilor din domeniul financiar”.

Vreau să remarc că gestionarea eficientă a finanţelor contribuie, în mod sigur, la dezvoltarea municipiului Chişinău, dar şi la creşterea nivelului de viaţă a locuitorilor oraşului. Profesionalismul şi responsabilitatea angajaţilor din sistemul financiar a permis depăşirea situaţiei de criză cu care s-a confruntat Chişinăul acum 2 – 3 ani şi demararea unor proiecte importante pentru municipiu. În această ordine de idei, Vă asigur că Primăria Chişinău va rămâne receptivă în continuare la sfaturile dvs. şi va sprijini eforturile de asigurare a stabilităţii financiare a municipiului.

Cu această ocazie, urez tuturor sănătate, succese, optimism şi noi realizări în activitate, având încredere în şanse reale de reuşite şi progres!

PRIMAR GENERAL AL MUNICIPIULUI CHIŞINĂU,
Dorin CHIRTOACĂ

16.08.2010

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md