Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Clădirea Gimnaziului din satul Condrița a fost termoizolată

   1583

Primăria municipiului Chișinău informează că lucrările de termoizolare a fațadei Gimnaziului nr. 65 din satul Condrița, suburbie a capitalei, au fost finalizate. Cheltuielile pentru realizarea proiectului au fost alocate din sursele bugetului municipal.

Totodată, e de menționat că recent și drumul de acces din satul Condrița spre localitatea Malcoci a fost reabilitat.

Pe parcursul anului 2022, municipalitatea va continua să investească în proiecte din suburbii, inclusiv în cele sociale, în scopul creării condițiilor mai bune pentru desfășurarea procesului educațional.

În ultimii 2 ani, suburbiile capitalei sunt finanțate corespunzător din sursele bugetului municipal, în această perioadă fiind realizate sute de proiecte comune. Acestea se referă la reparația școlilor, a grădinițelor și a altor instituții sociale, amenajarea terenurilor de sport și de joacă, construcția rețelelor de apeduct, de apă și canalizare, de iluminat stradal, proiecte de amenajare etc. De asemenea, în suburbii au fost reparate căi de acces, drumuri și trotuare, au fost puse pe rute unități de transport noi și au fost create noi rute de transport public.