Pagina oficială a Municipiului Chișinău

A fost lansată procedura de vot online pentru proiectele depuse spre finanţare prin intermediul Programului Buget Civil Chişinău, ediția 2023

   1538

Primăria municipiului Chișinău anunță că vineri, 21 aprilie 2023, a fost dat startul procedurii de vot pentru proiectele depuse spre finanţare prin intermediul inițiativei Buget Civil Chișinău, ediția 2023, care se va desfășura până pe data de 28 aprilie 2023, inclusiv.

Procedura de vot online se desfășoară pe platforma: sondaj.chisinau.md/programul-buget-civil-chisinau-editia-2023 și va fi disponibilă pentru toți locuitorii municipiului Chișinău.

Pentru a putea vota, cetățenii trebuie să acceseze platforma și să selecteze proiectele pe care doresc să le susțină prin vot.

Amintim că la actuala ediție, Comisia de evaluare a acceptat 11 inițiative care corespund prevederilor Programului, după procedura de vot, acestea vor fi finanţare prin mecanismul bugetării participative.

Primăria municipiului Chișinău încurajează toți cetățenii să se implice în procesul de votare și să susțină proiectele care sunt importante pentru comunitatea locală.

Pentru mai multe informații despre Programul Buget Civil Chișinău și procedura de votare online, cetățenii pot accesa site-ul oficial: www.chisinau.md