Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Activități de informare a populației despre serviciile prestate de către APL Chișinău, în cadrul Festivalului „Te salut, Chișinău!”

   584

Primăria Municipiului Chișinău a prevăzut activități de informare a populației despre serviciile prestate de APL în cadrul Festivalului „Te salut, Chișinău!”, ediția a IV-a.

Corturile cu activitățile de informare vor fi amplasate pe strada pietonală Eugen Doga, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun și Constantin Tănase.

S.A. „Apă-Canal Chișinău” va avea un stand special amenajat, unde specialiștii operatorului vor răspunde la întrebările cetățenilor și vor oferi informații despre activitatea întreprinderii, procesele tehnologice la care este supusă apa, rolul acesteia pentru viață și importanța protejării surselor de apă.

Pe lângă activitățile de informare, la standul furnizorului de apă vor fi prezenți specialiștii în resurse umane din cadrul operatorului. Astfel, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor putea studia ofertele de muncă și locurile vacante înregistrate în prezent la S.A. „Apă-Canal Chișinău” și condițiile de ocupare a acestora.

La rândul lor, reprezentanții Î.M. Regia „Autosalubritate” vor informa despre importanța sortării deșeurilor menajere solide la sursă și vor desfășura exerciții practice de sortare împreună cu copiii din public.

De asemenea, în cadrul Festivalului vor fi activități de comerț cu produse alimentare (produse de patiserie fără cremă, cofetărie, produse street-food, bucate la grătar, băuturi răcoritoare și fierbinți, bere, vin, înghețată, vată de zahăr etc. Acestea vor fi amplasate pe str. Columna, în perimetrul străzilor A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și pe aleea Grigore Vieru, în preajma atracției turistice „Gren City Lab (produse alimentare petru copii).

Participarea la Festivalul „Te Salut, Chișinău!”, este o oportunitate și o ocazie de a celebra diversitatea și bogăția culturală a Chișinăului, oferind o gamă variată de activități, concerte şi spectacole pentru toate vârstele și gusturile. Evenimentul dedicat aniversării a 588 de ani de la prima atestare documentară a orașului, devine o tradiție și atrage an de an, atât locuitorii capitalei, cât și vizitatori din întreaga țară și din străinătate.