Dorin Chirtoacă a transmis un mesaj de condoleanţe, în legătură cu decesul lui Nicolae Andronache, preşedintele Raionului Ialoveni

   2566

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, îşi exprimă regretul profund în legătură cu încetarea prematură din viaţă a lui Nicolae Andronache, preşedintele raionului Ialoveni.

„Vestea dispariţiei prietenului şi colegului Nicolae Andronache ne-a cutremurat pe toţi şi ne-a umplut inimile de durere. Un suflet mult prea bun, mult prea generos, o fiinţă minunată printre oameni a plecat prea tânăr dintre noi, lăsând în urmă amintirea unui conducător remarcabil, om de o aleasă cultură şi omenie, un adevărat profesionist, patriot desăvârşit şi un model de viaţă trăită cu demnitate. Este o pierdere imensă pentru toţi cei care l-au cunoscut, pentru raionul Ialoveni, dar şi pentru tot neamul nostru.

Transmit sincere condoleanţe şi sentimentele mele de compasiune familiei îndurerate. Împărtăşesc durerea lor şi îi asigur de tot sprijinul moral de care vor avea nevoie în aceste momente de grea cumpănă.

Pe această cale, vreau să menţionez că alături de colegii din Primăria municipiului Chişinău şi Consiliul raional Ialoveni vom continua şi vom finaliza acele proiecte comune, pe care le gândiserăm împreună cu colegul de partid şi din administraţia publică locală, Nicolae Andronache. Este vorba în primul rând de construcţia drumului direct Chişinău - Mileştii Mici, pentru a include şi Combinatul de Vinuri din această localitate în traseul turistic al municipiului, alături de Combinatul "Cricova", dar şi de reparaţia drumului ce leagă Capitala de oraşul Ialoveni.  

Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău