Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lansarea Campaniei de informare privind sortarea corectă a deșeurilor menajere solide: E simplu să sortezi. Sortează deșeurile. Protejează mediul!

   1550

Primăria Municipiului Chișinău informează că operatorul municipal de salubritate

Î.M. Regia „Autosalubritate”, a lansat o campanie de sensibilizare a populației privind sortarea corectă a deșeurilor: #Esimplusasortezi #Sorteazadeseurile #Protejeazamediul.

Scopul acțiunii este promovarea beneficiilor sortării deșeurilor, educarea cetățenilor privind modul în care fiecare membru al comunității poate contribui la reducerea cantității deșeurilor și la prevenirea poluării mediului.

Campania municipală se va desfășura prin intermediul mai multor mijloace de comunicare și va fi axată pe promovarea unor practici responsabile de gestionare a deșeurilor generate de locuitorii capitalei.

Prin intermediul campaniei #Esimplusasortezi #Sorteazadeseurile #Protejeazamediul, vor fi oferite informații despre importanța și modul de sortare corectă a deșeurilor, fiind promovată prin diverse mijloace de comunicare: postere, spoturi difuzate la radio și TV, materiale tipărite și online, precum și prin evenimente de sensibilizare a opiniei publice.

Sortarea deșeurilor este un pas important în protejarea mediului. Fiecare dintre noi poate face o schimbare pozitivă, prin separarea gunoiului în mod corespunzător și prin reciclarea lui. Acest lucru contribuie la reducerea cantității de deșeuri care trebuie depozitate și la prevenirea poluării.

Dacă vrem să lăsăm generațiilor viitoare un oraș curat, precum și un mediu protejat și sănătos, trebuie să acționăm acum, sortând deșeurile pe care le generăm în fiecare zi!