Pagina oficială a Municipiului Chișinău
-
Resetare

Licitațiile deschise nr. 39 – 42, pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului privind amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

   140
Direcţia generală economie, comerț și turism

Eveniment: Licitații deschise nr. 39, nr. 40, nr. 41 și nr. 42, pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului privind amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului.

Când: 15 noiembrie 2024, de la ora 13:00 până la ora 14:30

Locul desfășurării: Pretura sectorului Centru, str. Bulgară, 43

Organizator: Direcția Generală Economie, Comerț și Turism

Descriere eveniment:  La cele 4 concursuri pentru dreptul de comercializa din gheretă: presă periodică, băuturi răcoritoare și fierbinți, produse de cofetărie și patiserie, apă potabilă, fructe și legume, flori/compoziții florale, servicii de vulcanizare, servicii de agrement (parc de distracții în aer liber), terase de alimentație publică, amplasate în parcuri și pe străzile din oraș, sunt expuse câte 16, 18, 19 și 20 de loturi.

Prețul inițial al loturilor expuse variază de la 75 250 lei (aparat automat de 1m², pentru comercializarea apei potabile) până la 1 250 000 lei (terasă de alimentație publică, cu suprafața de 100m²).  

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani pentru gherete și de 3 ani pentru serviciile de agrement.

Organizatorul licitațiilor este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.