Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Atenţie la calitatea produselor achiziţionate de sărbători!

   2512

Primăria Municipiului Chişinău îndeamnă cetăţenii să dea dovadă de prudenţă în cazul achiziţionării produselor alimentare pentru mesele de sărbătoare, spre a evita abateri în acest sens.

În cazul confruntării cu situaţii de tipul: cumpărarea produselor alimentare cu termenul de valabilitate expirat, alterate, cu etichete modificate sau de calitate proastă, cetăţenii sunt rugaţi să sesizeze autorităţile de profil: Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chişinău, tel. 57-43-03; Direcţia Generală Comerţ, Alimentaţie Publică şi Prestări Servicii a Primăriei Chişinău, tel. 22-61-64; 22-43-73.

În scopul evtării situaţiilor de comercializare a produselor alimentare de calitate îndoielnică, îndeosebi în perioada sărbătorilor, primarul general, Dorin Chirtoacă a solicitat instituţiilor de profil să atragă atenţia agenţilor economici vizavi de calitatea produselor expuse spre vânzare în perioada curentă, cât şi să organizeze controale, întru asigurarea că mărfurile ce ajung pe masa chişinăuienilor sunt de bună calitate. 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău