Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Automobilul de serviciu a primarului general a fost implicat într-un accident rutier

   2442

În dimineaţa zilei de astăzi, în jur de ora 8.00, în timp ce se afla la volanul automobilului de serviciu de marca „Toyota Camri", primarul general Dorin Chirtoacă a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor Bucureşti şi Vlaicu Pârcălab.

Automobilul „Toyota Camri" a fost tamponat de un alt autoturism care se deplasa pe str. Bucureşti. Impactul a provocat deraparea maşinii în care se afla primarul şi în consecinţă aceasta a intrat în coliziune cu un alt automobil.

În rezultatul accidentului, nici o persoană nu a avut de suferit, iar maşinile au fost deteriorate neesenţial. În scurt timp, la faţa locului au venit colaboratorii Secţiei Poliţiei Rutiere, care au constatat circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.

După care, şoferii autoturismelor s-au deplasat la sediul Secţiei Poliţiei Rutiere a Comisariatului general de Poliţie a municipiului Chişinău. Primarul general Dorin Chirtoacă a mers la Secţia Poliţiei Rutiere după ce a prezidat două şedinţe de lucru la care au participat pretorii de sector, reprezentanţii Comisariatului general de Poliţie a municipiului Chişinău şi conducătorii subdiviziunilor antrenate în acţiunile de deszăpezire a oraşului, care au raportat despre măsurile întreprinse în ultimele 24 de ore în această direcţie.

La sediul Secţiei Poliţiei Rutiere, Dorin Chirtoacă a efectuat toate procedurile prevăzute de legislaţia în vigoare, inclusiv a trecut testul la alcoolemie.

 

          Direcţia Relaţii Publice a                                 10.01.2008

          Primăriei mun. Chişinău