Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Centrul Municipal de Tineret Chișinău marchează 5 ani de activitate

   844

Primăria Municipiului Chișinău informează că Centrul Municipal de Tineret Chișinău marchează cinci ani de activitate continuă și dedicată în sprijinul tinerilor din Capitală.

Cu acest prilej, la Chișinău, a fost organizată o sesiune de abilitare destinată lucrătorilor de tineret din Centrele de Tineret ale Municipiului Chișinău.

Sesiunea a avut ca temă centrală suportul psihologic pentru tineri, un aspect crucial în promovarea sănătății mintale și a bunăstării acestora. Iar participanții la eveniment au luat parte la ateliere interactive și discuții pe subiecte legate de gestionarea conflictelor, comunicarea eficientă, precum și abordarea tehnicilor practice de facilitare a activităților de grup pentru tineri.

Aceste abilități și cunoștințe dobândite vor servi drept resurse valoroase pentru lucrătorii de tineret în munca lor zilnică, permițându-le să ofere un suport mai eficient și personalizat tinerilor din cele 5 Centre de Tineret din Capitală, inclusiv din cele câteva localități suburbane.

De asemenea, în perioada 14 - 18 mai 2024, în centrele din sectoare sunt organizate diverse activități dedicate tinerilor:

  • Focus Grup „Chișinău Capitala Europeană a Tineretului 2027” - joi, 16 mai, 17:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău;
  • Activitate cu Autobuzul Tinerilor - vineri, 17 mai, curent, ora 15:30;
  • Atelier de gătit „Tortul aniversar” - vineri, 17 mai, curent, ora 17:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău;
  • Eveniment oficial de celebrare a 5 ani de activitate a Centrului Municipal de Tineret Chișinău - sâmbătă, 18 mai, curent, ora 15:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău;
  • Lansarea oficială a Centrului de Tineret Mobil pe strada pietonală - sâmbătă, 18 mai, curent, ora 17:00;
  • Party cu invitați surpriză - sâmbătă, 18 mai, curent, ora 18:00, la Centrul de Tineret Buiucani.

Activități organizate pe parcursul acestei săptămâni, dedicate celor 5 ani de activitate a Centrului Municipal de Tineret Chișinău: https://www.facebook.com/events/974792840818831/