Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Circulația troleibuzelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Ciuflea - str. M. Viteazul a fost redirecționată

   1439

Primăria Municipiului Chișinău anunță că este sistată circulația troleibuzelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Ciuflea - str. M. Viteazul, în legătură cu acțiunile de protest anunțate.

Serviciile municipale au fost nevoite să redirecționeze troleibuzele după cum urmează:

🔴Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 30 și 34 - pe strada București - (tur/retur)

🔴Ruta nr. 2 - pe str. P. Halippa - str. Ismail

🔴Ruta nr. 20 - pe str. Ciuflea - str. București - str. Ismail

De semenea, din cauza protestului anunțat, au fost redirecționate pe alte străzi și rute de autobuze, după cum urmează:

🔴Ruta nr. 9

➡️Tur: de la Universitatea de Medicină pe Șciusev, București, str. Bănulescu-Bodoni, str. M. Kogălniceanu,  str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. 
⬅️Retur: de pe str. Ismail pe str. București, Șciusev, Universitatea de Medicină și în continuare pe traseul stabilit. 

🔴Ruta nr. 11 de pe Ștefan cel Mare și Sfânt pe Bodoni pe str. Ciuflea, București, Șciusev, Universitatea de Medicină și în continuare pe traseul stabilit.

🔴Ruta nr. 2 -  pe strada Albisoara - tur/retur. 

🔴Ruta nr. 46

➡️Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, București, Șciusev, Universitatea de Medicină și în continuare pe traseul stabilit; 
⬅️Retur: de la Universitatea de Medicină pe str. Șciusev, București, Bodoni, Kogălniceanu, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, troleibuzele rutei nr. 30 circulă până pe str. Aeroport (Lukoil), măsura a fost luată în legătură cu anunțarea alertei cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău.