Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Concurs public pentru adjudecarea dreptului de organizator al licitaţiilor şi concursurilor funciare în municipiul Chişinău

   2261

În temeiul deciziei nr. 14/7 din 31.07.2008 a Consiliul municipal Chişinău se anunţă concursul public pentru delegarea funcţiilor de organizare şi desfăşurare a licitaţiilor şi concursurilor funciare în municipiul Chişinău. 


 


La concurs pot participa persoane juridice care dispun de licenţă în domeniul respectiv, personal specializat şi practică în domeniul organizării şi desfăşurării licitaţiilor. 


 


Ofertanţii sunt rugaţi să prezinte in termenele  stabilite următoarele documente: 


-   copia licenţei pentru domeniul respectiv, autentificată notarial;


-   oferta tehnică şi financiară;


-   copia certificatului înregistrări de stat;


-   copia autentificată a statutului;


-   dovada achitării integrale a obligaţiilor fiscale, care la data concursului trebuie să aibă o vechime de cel mult 2 luni. 


 


Dosarele  de participare vor fi depuse la sediul Primăriei (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83, bir. 34), în plic sigilat, cu specificarea: „Către comisia pentru organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor şi concursurilor funciare în municipiul Chişinău”). (Alte note sau specificări pe plic vor servi drept temei pentru neadmitere la concurs.) 


 


Termenul limită de depunere a ofertelor: 15 septembrie 2008, ora 9.00.   


 


Se anexează Regulamentul Concursului pentru acordarea dreptului de organizare a licitaţiilor funciare în municipiul Chişinău aprobat prin decizia consiliului municipal nr. 4/37 din 1 decembrie 1999, CHESTIONARUL de evaluare a ofertantului , GRILA pentru evaluarea ofertelor. 


 


Vicepreşedinte al Comisiei         Vlad Modârcă 


Secretar al Comisiei                     Eugenia Stârcea


 


REGULAMENTUL Concursului pentru acordarea dreptului de organizare a licitaţiilor funciare în municipiul Chişinău