Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Declaraţie de Presă

   2159

În legătură cu declaraţiile liderului PSRM, Igor Dodon, privind organizarea unui referendum pentru demiterea primarului general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, dar şi situaţia social-economică din municipiu, Direcţia Relaţii Publice a Primăriei municipiului Chişinău face următoarele precizări.

Persoana respectivă şi grupul din care face parte sunt rupţi în totalitate de realitate. După un an de la alegerile locale generale, devine clar pentru toată lumea cine oferă soluţii pentru dezvoltarea capitalei Republicii Moldova şi cine oferă spectacole. Nicio noutate, aceleaşi acuzaţii şi afirmaţii, pe care le cunoaştem de mai bine de un an. Calificăm declaraţiile respective drept show-uri electorale, în care Primăria municipiului Chişinău nu se va lăsa atrasă.

De fapt, la altceva nici nu puteam să ne aşteptăm de la cei care s-au ocupat de privatizări dubioase şi au lăsat în urma lor datorii de sute de milioane de lei.

Dacă va fi necesar, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va reveni cu mai multe precizări la şedinţa de luni de la Primărie, în prezent edilul aflându-se în capitala SUA, Washington DC, în interesul municipalităţii, la invitaţia Băncii Mondiale. 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău