Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfăşurarea lucrărilor de reabilitare a străzii centrale din comuna Grătieşti

   1599

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi lucrările de reparaţie a străzii Ştefan cel Mare, din comuna Grătieşti, suburbie a municipiului Chişinău. 

În dimineaţa zilei, ÎM Regia „Exdrupo" a demarat lucrările de asfaltare a străzii principale din localitate. Tronsonul de drum are lungimea de circa 560 metri , cu o suprafaţă de peste 4200 metri pătraţi şi va fi reabilitat în întregime. Lucrările urmează a fi finalizate pe parcursul a 2 zile. 

În urma examinării situaţiei în teren, după consultările avute cu primarul comunei Grătieşti, cu reprezentanţii Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie şi ai Inspectoratului Naţional de Patrulare, Ruslan Codreanu a luat decizia ca pe perioada desfăşurării lucrărilor de reparaţie a străzii circulaţia transportului în zonă, cu excepţia transportului public, va fi redirecţionată. Aceasta va permite executarea lucrărilor în termen, dar şi va asigura calitatea lucrărilor.  

Menționăm că lucrările de reparaţie a străzii centrale din comuna Grătieşti se desfășoară în cadrul programului municipal de reabilitare a drumurilor.