Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Dorin Chirtoacă s-a întâlnit cu membrii trupei "Mevv"

   3037

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, i-a primit în vizită la Primărie pe membrii trupei „Mevv", formaţie care ne va reprezenta capitala la cea de-a V-a ediţie a festivalului internaţional „Rencontres Internationales de Musiciens Divercities", din Grenoble, Franţa. Dorin Chirtoacă s-a interesat de proiectul muzical al tinerilor artişti, care fac o muzică nonconformistă, precum ideile de creaţie despre care vorbesc.

Primarul de Chişinău le-a urat succes tinerilor muzicieni la evenimentul din Franţa, unde au misiunea de a ne reprezenta la nivel internaţional.  

Evenimentul promovează mobilitatea şi implicarea tineretului european şi întruneşte colective de tineri muzicieni din oraşele înfrăţite cu Grenoble. Participarea trupei de la Chişinău contribuie la promovarea culturii şi a imaginii municipiului Chişinău în lume.

Pe parcursul aflării în Franţa (17-29 iunie) reprezentanţii noştri vor contribui, împreună cu ceilalţi participanţi ai Proiectului, la crearea unei producţii muzicale, mixând diferite culturi prezente la eveniment. Acest concert va fi prezentat locuitorilor oraşului Grenoble, în cadrul unui show inedit, în această vară.

Concertul final al artiştilor noştri va putea fi urmărit vineri seara, pe 27 iunie 2014, la ora 22.00, pe Internet la următorul link: http://www.dailymotion.com/video/x1vrma1_concert-divercities-2014-5es-rencontres-musicales-internationales_music .

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău