Pagina oficială a Municipiului Chișinău

(Video) Eveniment dedicat Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului

   944

Primăria Municipiului Chișinău a organizat joi, în preajma Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, un eveniment cultural-artistic, drept omagiu pentru profesia de medic și în semn de mulțumire pentru munca depusă de această categorie de specialiști, în beneficiul întregii comunități.

Managerii de spitale şi de Asociații Medicale Teritoriale municipale s-au învrednicit de diplome de onoare din partea Primăriei Municipiului Chișinău.

În cadrul aceluiași eveniment, Directorului IMSP SCM „Sfânta Treime”, Oleg Crudu, i-au fost înmânate pe scenă însemnele de Cetăţean de Onoare al Municipiului Chişinău, diploma şi panglica.

Primăria Capitalei felicită toate cadrele medicale și farmaciștii cu ocazia zilei lor profesionale şi le urează sănătate şi prosperitate.

„Atunci când viaţa şi sănătatea unei persoane este în pericol, doctorii sunt primii care intervin şi, de cele mai multe ori, chiar fac minuni. Profesia de medic este una nobilă. Doctorii sunt cei care ne asigură confort, liniște și empatie în cele mai grele momente ale vieții. Noi mizăm în continuare pe profesionalismul dumneavoastră”, a specificat Primarul Capitalei, Ion Ceban.

Menționăm că, în ultimii ani, Primăria Chișinău a investit în sectorul medical municipal circa 500 de milioane de lei.

Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este marcată anual, în a treia duminică a lunii iunie.