Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Evenimente sportive prevăzute pentru zilele de 27-29 octombrie 2023, susținute de municipalitate

   1405

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 27-29 octombrie 2023, în capitală continuă desfășurarea evenimentelor sportive susținute de municipalitate, care au drept scop promovarea modului sănătos de viață în rândul cetățenilor și descoperirea de noi talente din domeniul sportului.

Astfel, pe 28 octombrie 2023, în zona de odihnă a Parcului „Valea Trandafirilor” (în jurul lacului) va avea loc Cursa de alergări consacrată Antrenorului Emerit din Republica Moldova, Leonid Cucer. Competiția va fi organizată pe distanțe de: 500m, 1,5 km, 3 km și 6 km, la categoriile: juniori, tineret, seniori și veterani.

Participanți – circa 200 de persoane, discipoli ai școlilor/cluburilor sportive din municipiul Chișinău și invitați din raioanele republicii.

Cursa de alergări este organizată de Primăria Chișinău, prin Direcția generală educație, tineret și sport, Asociația municipală de atletism, Clubul de alergări „Expres-C” și Federația de Atletism din Republica Moldova.

Pe 27-29 octombrie 2023 se va desfășura Campionatul deschis al municipiului Chișinău la muaythai, unde vor participa sportivi din capitală, invitați din localitățile Republicii Moldova, precum și din alte țări. Competiția va avea loc în incinta Liceului „Mihai Grecu”, municipiul Chișinău, str. Valea Crucii 4/2.

Campionatul este organizat de Primăria Chișinău, în comun cu Federația de box thailandez muaythai din Republica Moldova.