Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Un eveniment grandios dedicat tuturor tinerilor din Chișinău va avea loc astăzi în PMAN

   2021

Astăzi, 13 august, începând cu ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc ediția a II-a evenimentului – „Chișinău Youth Fest”.

Astfel, tinerii chișinăuieni sunt invitați să se alăture Târgului de oportunități, unde vor putea lua parte la ateliere captivante și explora ofertele prezentate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de Creație pentru Tineri și Copii, precum și de Școlile Sportive din oraș.

În cadrul „Chișinău Youth Fest” va avea loc lansarea aplicației mobile„ e-tineret”, o platformă digitală dedicată tinerilor, care va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

De asemenea, va fi lansat Voucherul „Anul Tineretului” și va va fi organizată o tombolă cu premii valoroase, pentru a răsplăti participanții.

Totodată, în cadrul evenimentului va fi desfăşurat un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert alături de interpreţii „The Motans”, Mohombi și Lexter, care vor încinge atmosfera cu live performance-uri impresionante.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Chișinău, în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes, astfel încât să-și poată explora noi aptitudini și pasiuni.