Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Licitația funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău (VIDEO)

   965

Primăria Municipiului Chișinău informează că la licitația funciară cu strigară desfășurată vineri au fost adjudecate 7 loturi, în valoare totală de 33,6 milioane lei. În total la licitație au fost expuse 18 terenuri din intravilanul municipiului, cu diverse destinații, însă 11 au fost scoase din concurs din cauza lipsei de participanți.

Cel mai solicitat teren, cu suprafața de 0,52 ha, a fost adjudecat la prețul de 12 milioane lei, fiind destinat pentru edificarea unui ansamblu rezidențial zona C2-R6, perimetrul bd. Mircea cel Bătrân - str. N. Sulac - str. N. Milescu - Spătarul - str. Bucovinei.

Alte loturi adjudecate la prețuri mari (7,2 milioane lei și 6,3 milioane lei) sunt cele amplasate pe str. Uzinelor, pentru obiect compatibil cu zona S și, respectiv, pentru obiect compatibil cu zona C7.

Aceasta este cea de-a patra licitație funciară cu strigare desfășurată de municipalitate în anul 2022, primele 3 concursuri fiind organizate în lunile martie (21,7 milioane lei), mai (7,3 milioane lei) și iunie (3,1 milioane lei).