Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Licitaţia publică pentru reparaţia drumurilor din Chişinău

   2388

Astăzi, 31 mai 2010, Primăria Chişinău a organizat licitaţia publică pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie curentă a drumurilor din capitală şi a lucrărilor de marcaj rutier, pentru anul curent.

La licitaţie şi-au depus ofertele 9 companii, dintre care 8 au fost eligibile. Unul dintre agenţii economici înscrişi, nu a reuşit să prezinte oferta tehnică, motiv din care nu a fost admis la concurs. Din cele 8 companii, 3 sunt întreprinderi cu capital străin. De la data anunţării concursului, caietul de sarcini a fost procurat de 18 firme.

În cadrul şedinţei grupului de lucru pentru achiziţii publice de astăzi, au fost deschise toate ofertele înscrise în concurs. După care, în termen de cel mult 2 săptămâni, ofertele vor fi evaluate şi se va lua o decizie finală pentru a încheia contractul de antrepriză cu agentul economic câştigător.

Amintim că în anul curent, este pentru prima dată când Primăria oferă condiţii tuturor agenţilor economici de a participa la licitaţia publică pentru achiziţionarea lucrărilor de întreţinere, marcaj şi reparaţie curentă a drumurilor din municipiul Chişinău. Pentru asta, autorităţile locale au divizat întreg volumul de lucrări în 8 loturi: reparaţia străzilor în cele 5 sectoare, suburbiile, marcajul rutier şi deszăpezirea drumurilor.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău