Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrările de reabilitare a scuarului de la intersecția bd. Decebal cu str. N. Titulescu sunt în desfășurare

   1822

Primăria Municipiului Chișinău informează că lucrările de reabilitare a scuarului de la intersecția străzii N. Titulescu cu bd. Decebal continuă. Acest proiect este realizat de APL Chișinău, în colaborare cu Județul Buzău, România.

Lucrările de reparație a zonei verzi au început în toamna anului 2021, iar recent, de-a lungul aleilor pietonale renovate au fost instalate bănci noi. De asemenea, a fost montat sistemul de supraveghere video.

În continuare urmează conectarea sistemului de irigare și a celui de iluminare, dar și instalarea coșurilor pentru gunoi.

De asemenea, va fi amenajat spațiul verde și va fi instalat monumentul lui Nicolae Titulescu.

De rând cu reabilitarea scuarului, urmează să fie finalizate lucrările la pasajul subteran din preajmă. Acolo au fost reparate scările de acces, rampa pentru utilizatorii de scaun rulant, au fost tencuiți pereții și tavanul. De asemenea, a fost reabilitat sistemul de iluminat și instalate camere de supraveghere.

Urmează lucrări de finisare a pereților de la intrarea în subterană și montarea panourilor cu imagini din Parcul „Valea Trandafirilor".