Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesaj de condoleanţe, în legătură cu încetarea din viaţă a colegului Mihai Sorochin

   4482

Primăria municipiului Chişinău îşi exprimă regretul profund în legătură cu încetarea din viaţă a lui Mihai Sorochin, şef al Direcţiei generale a Fondului municipal de susţinere socială a populaţiei.

În aceste momente de mare tristeţe, suntem alături de familia regretatului nostru coleg Mihai Sorochin. Un OM şi COLEG adevărat, ce şi-a pus toată înţelepciunea, dragostea şi dăruirea pentru locuitorii oraşului, activând în cadrul Primăriei municipiului Chişinău peste 20 de ani, unde a gestionat un domeniu foarte sensibil.

Mihai Sorochin a absolvit Colegiul Cooperatist din Moldova şi Universitatea de Stat din Moldova. Începând cu anul 1993 activează în cadrul Primăriei municipiului Chişinău, în calitate de şef al Direcţiei generale a Fondului municipal de susţinere socială a populaţiei. A decedat în seara zilei de ieri, în urma unui atac de cord.

Vestea plecării sale pe neaşteptate pe drumul veşniciei ne-a întristat şi îndurerat pe toţi. Transmitem sincere condoleanţe şi sentimentele noastre de compasiune familiei, rudelor şi celor care l-au cunoscut şi apreciat. Împărtăşim durerea lor şi îi asigurăm de tot sprijinul moral de care vor avea nevoie în aceste momente de grea cumpănă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău