Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Municipalitatea continuă proiectele de promovare a activităților sportive în rândul populației

   857

 

Primăria Municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 08 iunie 2024, în capitală va avea loc cea de-a II ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv”.

Evenimentul sportiv se va desfășura în Parcul „La Izvor”, din sectorul Buiucani. În program sunt prevăzute diverse activități sportive, masterclass-uri, divertisment, precum și un târg al produselor autohtone și de sezon.

Participanții la festival vor fi elevii școlilor sportive din capitală, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turneele naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive, precum și ai comunității sportive din Municipiul Chișinău.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” este deschis publicului larg și va oferi oportunitatea de a se inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive. Toți câștigătorii vor fi premiați de Primăria Municipiului Chișinău și partenerii evenimentului.

Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Chișinău are drept scop dezvoltarea și promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic privind activitățile sportive.