Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Notificare generală privind Achizițiile Publice: Invitație de Prezentare a Proiectului

   1710

Primăria municipiului Chișinăului a beneficiat de finanțare în valoare de 25 milioane EUR de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiții (BEI) și Grantul E5P pentru investițiile în Proiectul Green City Framework: Proiect de Eficiență Energetică și Izolarea Termică a Clădirilor Publice și a Blocurilor Locative din Municipiul Chișinău.

Licitațiile pentru primul contract privind reabilitarea eficienței energetice sunt prevăzute să se bazeze pe lucrări de Proiectare și Construcție, efectuate de către Antreprenor, iar plățile vor fi efectuate parțial în baza evaluării performanței energetice a clădirii reabilitate. Licitația pentru reabilitarea primelor trei clădiri (IMSP SCM Spitalul Nr 1, Liceul „Vasile Lupu", și Grădinița nr.112), urmează să fie lansat în octombrie 2018, cu lucrări care includ izolarea pereților exteriori, înlocuirea tâmplăriei, sisteme de ventilație și substații de încălzire.

Prin prezenta, Municipiul Chișinău invită companiile interesate, calificate în proiectarea și efectuarea unor astfel de lucrări, să participe la o prezentare a Proiectului, în cadrul căreia va fi prezentată strategia de achiziții publice și de implementare a Proiectului, cât și vor fi însumate punctele de vedere ale potențialilor ofertanți.

Prezentarea va avea loc la data de  17 octombrie 2018, ora 10:00, în sediul Primăriei municipiului Chișinău. Prezentarea și comunicarea ulterioară vor fi în limba engleză cu traducerea în limba română / rusă.

Contractele ce urmează a fi finanțate cu încasările din împrumuturile de la Bănci, vor face obiectul Politicilor și Regulilor de achiziții ale BERD și vor fi disponibile companiilor din orice țară. Debursările din împrumuturile Băncilor nu vor fi utilizate în scopul efectuării oricărei plăți către persoane sau entități, pentru orice import de bunuri, dacă o astfel de plată sau import este interzis printr-o decizie a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite luată în temeiul capitolului VII din Carta Organizației Națiunilor Unite sau contravine oricărei legi de reglementare oficială a țării cumpărătorului.

Procedura de achiziție pentru acest proiect va fi realizată prin achiziții publice electronice, utilizând Portalul Achizițiilor Publice Electronice BERD Client (ECEPP). Furnizorii, contractorii și consultanții interesați trebuie să se înregistreze în ECEPP pentru a primi notificări, prin intermediul acestui link: https://ecepp.ebrd.com/.

Regulile de achiziții aplicabile sunt Politicile și Regulile de achiziții ale băncii (PP&R) care pot fi vizualizate la adresa: http://www.ebrd.com/news/publications/policies/procurement-policies-and-rules.html

Companiile interesate sunt rugate să se înregistreze pentru eveniment, contactând:

Olga Ursu

PIU Manager

Municipiul Chișinău

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, Chișinău,

MD 2012, Republic of Moldova

Tel: +373 60002205

e-mail: olga.ursu@pmc.md

http://www.chisinau.md