Pagina oficială a Municipiului Chișinău

O delegație a Primăriei Chișinău a efectuat o vizită de lucru la Primăria orașului Barcelona

   1372

O delegație a Primăriei Chișinău, în frunte cu Primarul General, Ion Ceban a vizitat astăzi Primăria din Barcelona, Spania. În cadrul întrevederii edilul capitalei a mulțumit administrației orașului catalan pentru colaborare în organizarea evenimentului cultural - „Zilele Chișinăului la Barcelona”, desfășurat duminică, 09 iulie, unde au participat peste 2000 de conaționali.

„Am discutat despre inițierea unui Acord de colaborare între Primăria Chișinău și Barcelona, un oraș cu multiple modele de dezvoltare, unde sunt stabiliți mulți moldoveni. Acordul de colaborare ar permite să avem schimburi de experiențe în mai multe domenii, dar și să realizăm alte proiecte frumoase”, a conchis Ion Ceban.

Municipiului Chișinău a desfășurat la finele săptămânii trecute evenimentul de promovare a culturii naționale Zilele Chișinăului la Barcelona, Spania, duminică, 9 iulie. La evenimentul cultural au evoluat artiștii noștri îndrăgiți: Gabriel Nebunu, Adriana Ochișanu, Iuri Neghin, Costi Burlacu și Corina Țepeș și formația „Zdob și Zdub”, împreună cu frații Advahov.