Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Pachete cu produse alimentare copiilor din familii social-vulnerabile din capitală

   1343

Primăria Municipiului Chișinău cu susținerea Societății de Cruce Roșie din Moldova, a oferit astăzi 100 de pachete cu produse alimentare copiilor din familii social-vulnerabile și asistenților parentali profesioniști din capitală.

Acestea au fost distribuite beneficiarilor de către administrația Direcției generale protecția drepturilor copilului (DGPDC) și reprezentanții Consiliului municipal Chișinău și reprezintă o contribuție semnificativă în perioada rece a anului.   

Astfel, pachete a câte 13 kg, cu produse alimentare neperisabile, au primit copiii din 60 familii social-vulnerabile din sectoare, aflați la evidența DGPDC, 40 asistenți parentali profesioniști din capitală, precum și 7 familii care au avut de suferit în urma incendiului de la mansarda blocului din str. Ion Pelivan, 17/3.

În context, Primarul General, a salutat acțiunile Societății de Cruce Roșie din Moldova, care acordă constat sprijin persoanelor aflate în dificultate, menționând că responsabilitatea față de tânăra generație trebuie manifestată zilnic, inclusiv prin gesturi de caritate.