Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul a avut o întrevedere cu ambasadorul Poloniei în Republica Moldova

   2493

   Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Poloniei în Republica Moldova,  Excelenţa Sa, Krzysztof Suprawicz.

    În cadrul întrevederii, părţile au discutat unele aspecte ale cooperării în domeniul autoadministrării locale şi a unor probleme ale locuitorilor capitalei de origine poloneză. Oaspetele a solicitat informaţii suplimentare despre programul planificat pentru ceremonia de deschidere a bibliotecii "Adam Mickiewicz", precum şi despre oaspeţii acestui eveniment. Părţile au convenit că deschiderea oficială a bibliotecii va avea loc în Ziua Independenţei Poloniei.

   

    Oaspetele din Polonia a tatonat posibilitatea participării municipalităţii la unul dintre mini-proiectele pentru dezvoltarea social-culturală a Chişinăului propuse de partea poloneză.

   În cadrul întâlnirii au fost discutate şi alte probleme cu caracter tehnic, ce ţin de buna funcţionare a misiunii diplomatice poloneze în Republica Moldova

         Direcţia Relaţii Publice a                        10 .10.2007

        Primăriei mun. Chişinău