Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General a adresat felicitări angajaților din serviciul public cu prilejul Zilei profesionale a funcționarului public

   1080

Primarul General, Ion Ceban, a adresat felicitări angajaților din serviciul public, cu ocazia Zilei Profesionale a Funcționarului Public, care a fost sărbătorită pe 23 iunie.

Luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, edilul a ținut să remarce importanța muncii în echipă pentru obținerea rezultatelor în orice sferă de activitate.

„Este o onoare pentru mine să fac parte dintr-o echipă profesionistă, cu oameni dedicați, care doresc să muncească și să aducă schimbări în bine, în municipiu și nu doar aici”.

În context, Ion Ceban și-a exprimat speranța ca toți angajații din serviciul public să fie apreciați pe măsură, să aibă salarii decente, pentru stabilitate în asigurarea cu personal.

„Feilicitări angajaților din toată țara. Îmi doresc ca oamenii din acest domeniu să fie remunerați cu salarii decente, deoarece, spre regret, foarte mulți pleacă din administrația publică anume din cauza salariilor mici, în comparație cu gradul de responsabilitate pe care îl au. Această problemă există atât la Chișinău, cât și în localitățile din țară. Ne dorim ca guvernarea să majoreze salariile tuturor funcționarilor de rând care muncesc mult, nu doar miniștrilor, pentru ca lucrurile și proiectele să fie realizate, în beneficiul întregii comunități”, a mai remarcat Primarul General.

Ziua profesională a funcționarului public este marcată anual pe 23 iunie.