Pagina oficială a Municipiului Chișinău

(Video) Primarul General, Ion Ceban, a participat la careul solemn de la Liceul Teoretic „George Meniuc”

   1309

Primarul General al Municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat astăzi la careul solemn de început de an școlar la Liceul Teoretic „George Meniuc”, instituția unde și-a petrecut anii de școală.

Alături de elevi, profesori și părinți, Primarul de Chișinău a transmis un mesaj de susținere și succes pentru toți copiii în noul an școlar. 2024-2025.

„Am retrăit cu emoție momentele din ziua de 1 septembrie, fiind prezent la careul solemn, alături de elevii, profesorii și părinții de la Liceul Teoretic „George Meniuc”. Școala este locul unde se clădesc visele și se pun bazele succesului. Vă doresc tuturor un an școlar plin de realizări!”, a declarat Ion Ceban.

Primăria Chișinău investește constant în modernizarea și reabilitarea instituțiilor de învățământ din municipiu.

În acest context, eforturile sunt îndreptate spre asigurarea unor condiții favorabile pentru ca fiecare copil să beneficieze de o educație de calitate.

În acest sens, primarul a reconfirmat angajamentul municipalității de a continua aceste investiții în educația copiilor din Capitală.

Primăria va continua să acorde suport pentru dezvoltarea unui mediu educațional modern și performant în toate instituțiile de învățământ din Chișinău.