Pagina oficială a Municipiului Chișinău

S-a încheiat şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău

   1772

Şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău, care a început la 10 iulie a.c., s-a încheiat astăzi, după ce au fost epuizate toate chestiunile incluse pe ordinea de zi. 
În cursul actualei şedinţe, au fost examinate majoritatea chestiunilor funciare, consiliul a aprobat o decizie privind alocarea mijloacelor financiare şi acordarea de împuterniciri primarului general al municipiului Chişinău pentru semnarea documentelor ce reglementează realizarea unui proiect destinat construcţiei locuinţelor sociale. De asemenea, consilierii au audiat informaţia Procuraturii municipiului Chişinău privind situaţia creată la obiectivul “Valea Morilor” şi au votat proiectul despre crearea Serviciului de asistenţă parentală profesională pe lângă Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului.  
În acelaşi timp, unele proiecte au fost remise spre reexaminare, printre care şi Regulamentul de acordare a ajutoarelor sociale unor categorii defavorizate ale populaţiei din municipiul Chişinău. Iar unele chestiuni, precum cea referitoare la executarea devizelor de cheltuieli de către Comisariatul general de poliţie al municipiului Chişinău, au fost scoase de pe ordinea de zi.   
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău