Pagina oficială a Municipiului Chișinău

S-a încheiat şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău

   1781

Şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău, care a început la 31 iulie a.c., s-a încheiat vineri, 1 august, după ce au fost epuizate toate chestiunile incluse pe ordinea de zi. Consilierii municipali au examinat chestiuni funciare, precum şi  mai multe subiecte de ordin organizatoric. 


 


Aleşii locali au decis  formarea aparatului preşedintelui CMC, au votat crearea unei comisii pentru elaborarea în redacţie nouă a Regulamentului de constituire şi funcţionare a Consiliului Municipal Chişinău. De asemenea, a fost modificată componenţa Comisiei pentru distribuirea mijloacelor financiare ale fondului de rezervă şi componenţa Comisiei pentru atestarea şi autorizarea reprezentanţilor mun. Chişinău în societăţile economice. 


 


În acelaşi timp mai multe chestiuni nu au acumulat numărul necesar de voturi. Printre acestea sunt: proiectul de decizie privind aprobarea tarifelor pentru deservirea tehnică a ascensoarelor din fondul locativ al municipiului Chişinău; proiectul de decizie privind serviciile publice de alimentare cu apă potabilă, de canalizare şi epurare a apelor uzate; proiectul de decizie privind atribuirea terenurilor de pământ pentru  construcţia unor blocuri de locuinţe sociale. 


 


Accesul în sala de şedinţe a Consiliului municipal a persoanelor interesate de subiectele puse în discuţie, se face conform unei liste întocmite din timp. 


 


Direcţia Relaţii Publice,


Primăria mun. Chişinău