Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Sâmbătă şi duminică primăria Chişinău şi preturile de sector vor fi deschise pentru colectarea ajutoarelor pentru sinistraţi

   1797

Pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică sediul primăriei Chişinău precum şi sediile preturilor de sector ale capitalei vor fi deschise pentru toate persoanele care vor să facă donaţii sinistraţilor. 


 


Coletele cu ajutoare pentru persoanele care au avut de suferit în urma inundaţiilor au începit să sosească pe parcursul zilei de vineri la centrele create la preturi şi în incinta primăriei municipiului Chişinău. Toate centrele de colectare a ajutoarelor vor fi deschise şi pe parcursul zilelor de odihnă cu începere de la ora 8.00 până la ora 21.00. 


 


Fiecare persoană poate dona obiecte de primă necesitate, produse alimentare nealterabile, îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic, materiale de construcţie, etc. Ieri s-a decis alocarea sumei de 1 milion de lei, din Fondul de rezervă al municipiului Chişinău, sinistraţilor. În acest sens, în limita sumei alocate, primăria capitalei va repartiza familiilor care şi-au pierdut casele în urma inundaţiilor câte 5 mii lei.   


 


Direcţia Relaţii Publice,


Primăria mun. Chişinău