Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Serviciile municipale de profil activează non-stop la deszăpezirea arterelor de circulație din capitală

   1275

Pe parcursul nopții de marți, precum și la această oră, serviciile municipale de profil continuă activeze la deszăpezirea străzilor centrale și secundare, a trotuarelor și în stațiile de așteptare a transportului public, în curțile de blocuri, precum și pe accesele spre suburbii.

Astfel, de către operatorii de autospeciale, utilaje și simpli muncitori este depusă o muncă enormă pentru a se putea circula în siguranță pe străzile si trotuarele capitalei.

Rămâne în continuare dificil de a interveni pe trotuarele înguste, scări de acces în pante și căile de acces spre unele curți deoarece toată munca se face manual de angajații regiilor locative.

Pe această cale, îndemnăm locuitorii Capitalei să fie înțelegători și prudenți pe străzi, persistă pericolul aruncare pe ghețuș, în contextul în care până la începerea ninsorii a plouat și s-a format polei.

E de menționat că, la această oră, pe străzile capitalei, se circulă în condiții de iarnă, iar automobiliștii sunt îndemnați să evite străzile în pante.

Serviciile municipalele conțină lucrările de deszăpezire.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii urbei sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.