Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Serviciile municipale de profil desfășoară o anchetă pe cazul vinderii de bilete falsificate în autobuzele de pe rutele municipale

   469

Primăria Municipiului Chișinău informează că serviciile abilitate: Direcția Generală Mobilitate urbană și Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” s-au autosesizat asupra cazului apărut în spațiul public, referitor la vânzarea unui bilet falsificat pe o rută suburbană de autobuz. Subiectul a fost discutat luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Șeful DGMU, Vitalie Mihalache a informat că a fost creată o comisie pentru a elucida situația enunțată, iar în prezent se desfășoară ancheta.

Responsabilul de la transporturi a precizat că este examinată toată rețeaua de curse pe care este prestat serviciul transport de călători, pentru a investiga dacă au mai fost astfel de cazuri sau dacă este un caz singular.

Rezultatele anchetei vor fi gata pe parcursul săptămânii curente, inclusiv cu aplicarea măsurilor de către Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”, în cazul demonstrării vinovăției persoanelor implicate și pentru a evita astfel de situații pe viitor.