Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Situaţia în oraşul Chisinau, ca urmare a ploii de astăzi

   2072

Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia în oraş, ca urmare a ploii  din această după-amiază. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, volumul precipitaţiilor căzute a constituit 26 litri / m².

Pe str. Abişoara, porţiunea dintre străzile Petru Rareş - Puşkin, a fost suspendată temporar circulaţia transportului. De asemenea, pe str. Munceşti, intersecţie cu str. Pandurilor, a fost oprită, pentru o perioadă de timp, circulaţia troleibuzelor, din cauza acumulărilor de apă. Din cauza prăbuşirii unui copac pe linia de troleibuz, a fost sistată, de asemenea, circulaţia transportului electric pe Calea Ieşilor, în zona Restaurantului „Butoiaş". În acelati timp, o creangă ruptă pe str. A. Mateevici, intersecţie cu str. Vasile Lupu, a blocat pentru o perioadă circulaţia în zonă.

Serviciile municipale se află în teren, pentru lichidarea tuturor consecinţelor ploii. Cetăţenii care vor să sesizeze autorităţile în privinţa pagubelor produse de ploaie, sunt îndemnaţi să o facă la unul din următoarele telefoane: „901", „902" sau „22-22-67" - Dispeceratul Central Municipal.

Primăria municipiului Chişinău îndeamnă toţi conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile meteo, pentru a nu crea incomodităţi pietonilor.  

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău