Tinerii din toată lumea celebrează Ziua Internațională a Tineretului!

   470

Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi, 12 august, tinerii din toată lumea celebrează Ziua Internațională a Tineretului!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, Primarul General, Ion Ceban, a adresat felicitări și aprecieri pentru implicarea activă a acestora în dezvoltarea sectorului de tineret din municipiul Chișinău.

„Într-o perioadă marcată de provocări și schimbări, voi ați demonstrat ce înseamnă determinarea, inovația și puterea de a transforma idei în realitate. Datorită eforturilor voastre constante și devotamentului, am reușit să obținem un rezultat remarcabil – Chișinăul a ajuns în finala pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2027! Implicarea voastră a fost esențială pentru succesul de până acum, dar mai avem multe de realizat pentru a ne asigura că Chișinăul devine un model de excelență în ceea ce privește participarea tinerilor în viața comunității”, a menționat Ion Ceban.

În ultimii ani, Primăria Chișinău a reușit să crească enorm capacitatea și posibilitatea de a fi alături de un număr tot mai mare de tineri prin crearea și modernizarea a 5 Centre municipale de tineret, a diverse servicii, inclusiv lansarea în fiecare sector al Capitalei Programul Municipal de Granturi pentru Grupuri de Inițiativă a Tinerilor din municipiul Chișinău.

„Am încredere că, prin munca noastră comună, vom reuși să consolidăm un sector de tineret dinamic și să aducem schimbări pozitive și durabile în Chișinău”, a conchis Ion Ceban.