Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Viceprimarul Angela Cutasevici a vizitat Centrul comunitar pentru copii și tineri „CREATIV”, împreună cu Tarik Mete, Coordonatorul de Țară al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA)

Viceprimarul Angela Cutasevici a vizitat Centrul comunitar pentru copii și tineri „CREATIV”, împreună cu Tarik Mete, Coordonatorul de Țară al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA)

   718

Viceprimarul Angela Cutasevici împreună cu Tarik Mete, Coordonatorul de Țară al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TİKA) au efectuat o vizită de monitorizare la Centrul comunitar pentru copii și tineri „Creativ”.

Scopul a fost de a urmări activitatea taberei tematice pentru copii, organizată sub genericul „Drepturile copilului în acțiune!”.

 „Am monitorizat calitatea lucrărilor de reparație a Centrului, care a fost recent dezvoltat cu suportul TIKA. În ianuarie 2023, au fost finalizate lucrările de reabilitare a instituției. Lucrările de reparație și amenajare au fost realizate în anul 2021, iar ulterior Centrul a fost dotat cu mobilier, tehnică și mărfuri de uz casnic, pentru a facilita activitățile desfășurate și pentru a crea condiții prielnice de dezvoltare pentru beneficiari”, a menționat Angela Cutasevici.

Valoarea totală a investițiilor este de peste 2 milioane de lei.

Centrul comunitar pentru copii și tineri „Creativ” este frecventat zilnic de aproximativ 30 de copii. Instituția oferă o gamă largă de activități, inclusiv: artă plastică, păpuși capitonate, dans și yoga.

Pe parcursul lunilor iunie și iulie 2024, în cele 28 de centre comunitare pentru copii și tineri sunt organizate tabere tematice de odihnă pentru copii, oferind un mediu sigur pentru petrecerea timpului liber în perioada estivală 2024.