• Prima
  • /
  • Procesul decizional
  • /
  • ANUNȚ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la edificarea bustului în memoria lui Mihail Ciakir
Inițierea elaborării proiectului

ANUNȚ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la edificarea bustului în memoria lui Mihail Ciakir

Data publicării: 23.08.2023 10:00

Direcția generală cultură și patrimoniu cultural a Consiliului Municipal Chișinău inițiază începînd cu data de 23.08.2023 consultarea publică a proiectului de decizie cu privire la edificarea bustului în memoria lui Mihail Ciakir.

Bustul se propune a fi edificat în scopul eternizării memoriei clasicului culturii găgăuze, ilustrului cleric și editor găgăuz, inițiator al cărților tipărite în limbile română și găgăuză Mihail Ciakir, născut în orașul Ceadâr – Lunga în anul 1961. 

Bustul urmează a fi amplasat  în fața Bibliotecii cei poartă numele, din str. Florilor, 21/1, mun. Chișinău, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hajdeu”.

Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate până la data de 06.09.2023, la adresa de e-mail: directia.cultura@pmc.md.

Date persoana de contact
Nume, prenume: Raileanu Maria
Subdiviziunea: Direcția generală cultură și patrimoniu cultural
Funcția: Șef de secție
Telefon de contact: 069218406
Email: raileanu.maria111@gmail.com
Email 2: directia.cultura@pmc.md