Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Continuarea ședintei Comisiei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații internaționale

   1324

Marți, 05 octombrie  2021, ora 14:00, in incinta Primăriei mun. Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83), va avea loc continuarea Sedintei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații internaționale a Consiliului municipal Chișinău din data de 05 martie 2021.

În aceeași zi, pe 05 octombrie 2021, va avea loc o ședință nouă a COMISIEI pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații internaționale.

Ordinea de zi: 

1. Cu privire la aprobarea Contractului de donație a bunurilor imobile din municipiul Chiținău, str. Ioan Vodă Viteazu, 9.

Raportor: Oceretnii Sergiu, șef al DGPPC

2. Cu privire la acceptarea donației din partea Primăriei orașului Viena, Austria.

Raportor: Gurițenco Diana, șef al Direcției relații externe

3. Cu privire la delegarea dreptului de aprobare a volumului suplimentar de ore pentru personalul din instituțiile din învățământul artistic extrașcolar.

Raportor: Valentina Volontir, șef al Direcției cultură

4. Cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea terenurilor de fotbal cu gazon artificial în instituțiile de învățământ primar și secundar.

Raportor: Pavaloi Andrei, șef adjunct al DGETS

5. Cu privire la încorporarea recruților din mun. Chișinău în serviciul militar în termen, serviciul militar cu termen redus sau serviciul civil de alternativă pentru perioada octombrie 2021-ianuarie 2022.

Raportor: Barcoci Vitalie, Comandantul Centrului militar al mun. Chișinău

6. Cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea ajutorului financiar pentru unele categorii de cetățeni din mun. Chișinău la efectuarea plăților pentru resursele energetice.

Raportor: Burdiumov Ion, șef al DGLCA

Proiecte de decizie: