O delegație a primarilor din județul Maramureș în vizită la Primăria Chișinău

   2221

Sâmbătă, 7 septembrie, curent, o delegație a primarilor din județul Maramureș, România, a vizitat Primăria Municipiului Chișinău.

Cei 11 edili din județul Maramureș, inclusiv președintele Asociației Comunelor din același județ, au fost primiți de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban. În cadrul întrevederii au fost prezenți și Decanul Baroului Maramureș, Florin Andreicuț, precum și Decanul Baroului Suceava, Liviu Mihai.

„Discuțiile s-au axat pe oportunitățile localităților înfrățite din Republica Moldova și România de a realiza proiecte prin absorbția fondurilor de preaderare precum și despre posibilitatea semnării unor noi acorduri de înfrățire între localități din municipiile Chișinău și Maramureș”, a declarat viceprimarul capitalei.

Ilie Ceban le-a mulțumit colegilor pentru Troița de lemn amplasată în Grădina Catedralei și donată Chișinăului de meșteșugarii din Bârsana, Maramureș.

La rândul lor, edilii români au fost impresionați de schimbările produse în ultimii ani în capitală, menționând că Chișinăul este un oraș verde și curat.