Viceprimarii Angela Cutasevici și Irina Gutnic au avut o întrevedere cu Emmanuel Carroz, viceprimarul orașului Grenoble

   651

Viceprimarii, Angela Cutasevici și Irina Gutnic au avut o întrevedere în cadrul Primăriei Municipiului Chișinău cu viceprimarul orașului Grenoble - Emmanuel Carroz și directorul general pe serviciu - Emmanuel Rouede.

Discuțiile dintre părți s-au axat pe prioritățile curente ale orașului Chișinău, precum și pe modalitățile de consolidare a parteneriatului bilateral între municipiile Chișinău și Grenoble.

„Am abordat teme esențiale pentru dezvoltarea urbană durabilă a orașului Chișinău, cum ar fi: prelucrarea deșeurilor, iluminatul stradal, accesibilizarea locurilor publice pentru persoanele cu nevoi speciale, eficiența energetică, precum și inițiativele culturale și educaționale”, a menționat Angela Cutasevici.

Potrivit viceprimarului Irina Gutnic, experiența orașului Grenoble este prețioasă pentru Chișinău, iar Acordul de înfrățire semnat între cele două municipii încurajează preluarea și implementarea bunelor practici pentru o dezvoltare constantă a orașului.

Responsabilii municipali au invitat oaspeții de la Grenoble la Forumul Economic Chișinău, ediția a II-a, prevăzut pentru toamna acestui an.